Nyhet 15 mars 2017


Svenska Taxiförbundet svarar på kritik


Svenska Taxiförbundet har idag blivit kritiserat av debattören Rebecka Uvell.


På sin blogg påstår Uvell att Förbundet är emot konkurrensen på taximarknaden. Tvärtom välkomnar vi att den svenska taximarknaden är öppen för konkurrens från nyetablerade företag. Förbundet är starkt emot att införa konkurrensbegränsade regleringar som fortfarande är vanliga på taximarknaden i andra länder. 

Det riktas även kritik mot att Förbundet har rekryterat Åsa Johansson, tidigare sekreterare i regeringens, nu avslutade, taxiutredning. Åsa Johansson blev anställd och påbörjade sitt nya arbete efter att utredningen var avslutad. Hon sköter sin nya roll som jurist och utredare professionellt och tillsammans fortsätter vi nu att arbeta för en taxibransch på lika villkor. 

 

 

Claudio Skubla

Förbundsdirektör

 

 

 
Kontakt:

Claudio Skubla

Claudio Skubla
Förbundsdirektör

claudio.skubla@taxiforbundet.se
08 566 21 663
0736 35 02 25

<< Tillbaka