Visma Ekonomisystem

Visma Ekonomisystem

Vi på Visma Spcs är otroligt stolta och glada över att nu ha ett samarbete med Svenska Taxiförbundet! Som tack får alla medlemmar 50 % rabatt på vårt bokföringsprogram Visma eEkonomi samt 10% rabatt på Visma Lön Smart första året. Detta gäller nya kunder på Visma eEkonomi och Visma Lön Smart.

Bokföring till halva priset – Visma eEkonomi

När företaget är din passion, då vill du lägga mer tid på det än på andra saker. Med bokföringsprogrammet Visma eEkonomi rullar bokföringen och faktureringen på tryggt och säkert och skapas av sig självt!


Bokför enkelt – Blippa. Fota. Klart.

Du har alltid full koll på företagets siffror och alla inköp betalar du enkelt med Visma Spcs-kortet. Fota kvittot med appen och alla uppgifter kommer på rätt plats i bokföringen.

Mixa och matcha som du vill

Vad behöver just du och ditt företag? Med Visma eEkonomi kan du mixa och matcha lite som du vill. Vad sägs om att deklarera själv, eller koppla ihop programmet med ett annat system som passar din verksamhet.

Löneprogram online – Fixa lönen när DU vill

Med vårt smarta löneprogram Visma Lön Smart kan du enkelt och smidigt sköta ditt företags löner.

Med Visma Lön Smart är du inte styrd att göra lönen en viss dag, utan du kan själv klarmarkera lönen och schemalägga både lönebesked och utbetalning, när du själv vill.

Som medlem i Svenska Taxiförbundet får du 50 % rabatt på Visma eEkonomi under första året. Du får 10% på den fasta kostnaden på Visma Lön Smart under första året.

 

Är du medlem och vill veta mer ta kontakt med oss på kansliet på: info@taxiforbundet.se