Jurist sökes!

Svenska Taxiförbundet är inne i en spännande utvecklingsfas och nu vill vi stärka organisationen med en jurist.

Som jurist hos oss ansvarar du för att driva och utveckla Förbundets arbete i syfte att påverka politiska beslutsfattare, opinionsbildare och andra intressenter.

Arbetsuppgifter

  • Omvärldsbevakning och faktainsamling
  • Författa skrivelser och remissvar
  • Driva skattepolitiska frågor
  • Bistå Förbundets medlemmar med viss juridisk rådgivning, kan handla om bolagsrätt, avtalsrätt och upphandlingsfrågor.

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen ska du trivas med att arbeta i ett högt tempo med snabba förändringar och kunna bygga relationer med intressenter och kollegor. Du gillar att ta initiativ och driva branschfrågor framåt. Du har ett stort intresse för samhällsfrågor och har gärna erfarenhet av att arbeta med opinionsbildning. Du ska ha en juristexamen, kunskap inom skatterätt och bör ha minst 4-5 års erfarenhet som jurist, men personlig lämplighet kommer självklart väga tyngst. Kunskap inom bolagsrätt och/eller upphandling är meriterande.

 

Varför ska du arbeta för Svenska Taxiförbundet?

Taxibranschen är ständigt aktuell för samhället eftersom efterfrågan på transport alltid kommer att finnas på agendan. Vi på Förbundet verkar för att samhället ska vara tillgängligt för alla, oavsett om du bor i städer, landsbygd eller har en funktionsnedsättning.

Svenska Taxiförbundet företräder Sveriges taxiföretag och kansliet består av 6 medarbetare. Vi på kansliet arbetar tillsammans för att nå våra mål genom att engagera varandra, bolla idéer och driva projekt framåt. Samtliga medarbetare har ett gemensamt ansvar för att arbeta med myndighetskontakter, lobbying, PR, information samt ha kontakt med våra medlemsföretag.

Genom att arbeta på Förbundet kommer du att få utrymme för egna initiativ, möjlighet att bygga upp ett kontaktnätverk och utveckla din kreativa ådra.

Ansök idag!

Välkommen med din ansökan och frågor till Rosita von Feilitzen, von Feilitzen & Partners, telefon 073-540 57 07, så snart som möjligt då intervjuer kommer att ske löpande. Skicka din ansökan med CV, personligt brev, betyg och arbetsintyg till rosita@vonfeilitzen.se.