Inbjudan till alla medlemmar – regler gällande stöd för korttidsarbete

Tillväxtverket och Taxiförbundet bjuder in till gemensamt webbseminarium om stöd för korttidsarbete.

Webinariet äger rum den 27 januari mellan klockan 10:00 och 11:00. Länk kommer att skickas ut till alla anmälda. Anmälan sker till kansliet: maria.jemdahl@taxiforbundet.se

På seminariet kommer vi gå igenom nya regler som gäller för företag som inkommit för sent eller uteblivit med en avstämning och därför fått ett återkrav. Från 1 januari 2022 kan du göra en ny avstämning för perioden som återkravet gäller. Vi förklarar vilka som kan ansöka om detta och hur förfarandet går till.

Du som företagare kommer att ha möjlighet att ställa dina frågor till både Tillväxtverket och Taxiförbundets experter under webinariets gång. För bästa möjlighet till svar är det bra om du senast den 19 januari mailar dina frågor till tommy.pilarp@taxiforbundet.se

Frågor som kommer in under webinariet kommer självklart att besvaras utifrån bästa förmåga. Observera att vi inte kan besvara frågor om enskilda ärenden.

Medverkar gör Nils Elding Larsson, Effie Kourlos, Tillväxtverket samt Tommy Pilarp från Taxiförbundet som kommer att agera moderator.