Webbinarium – Taxiförbundet/Sophiahemmet Högskola

– Webbinarium om säkrare resor i sommar

Coronaviruset påverkar hela vårt samhälle. Spridningen av COVID-19 utmanar våra bedömningar och vårt handlande på många områden. Ett av dem är riskbedömning och åtgärder på arbetsplatsen. Vilka åtgärder som ger bäst effekt kan se olika ut på olika arbetsplatser och kan vara av flera slag. Ibland går det inte att ta bort risken helt utan det handlar om att minska risken eller hur man på bästa sätt kan hantera den.

Det kommer många frågor från er medlemsföretag som handlar om hur företagen ska hantera de allmänna riktlinjerna och råden från Folkhälsomyndigheten och de konsekvenserna för verksamheten det medför. Svenska Taxiförbundet och Sophiahemmet Högskola bjuder därför in till ett webbinarium där experter inom smittspridning och smittvägar ger svar på de vanligaste frågorna.

Webbinariet är medlemsexklusivt för Svenska Taxiförbundets medlemsföretag

Under detta webbinarium går vi igenom hur de allmänna rekommendationer och riktlinjerna ska tillämpas, dina och företagets skyldigheter enligt Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd, samt vad du rent praktiskt behöver göra för att följa Folkhälsomyndighetens och Svenska Taxiförbundets rekommendationer.

Varmt välkomna att lyssna till Sophiahemmet Högskolans experter, Johanna Adami, rektor för Sophiahemmet Högskola, läkare, folkhälsovetare och professor i klinisk epidemiologi och Carola Hellman, lärare vid Sophiahemmet Högskola, Adjunkt, Fil. mag, Leg. Sjuksköterska.

Webbinariet riktar sig till alla personer som arbetar inom taxibranschen.

Välkommen på webbinarium via videolänk onsdagen den 17 juni klockan 09.30-10.00!

Allmän information

Pris:
Medlemspris 0 kronor. Övriga betalar 0 kronor.

Datum:
2020-06-17

Tid:
09.30 – 10.00

Plats:
Via zoom, länk skickas ut automatisk till medlemsföretagens mailadress den 16  juni, 2020. Begränsat antal platser.

Kontaktperson:
Kenan Harbas

Telefon:
+46 724 02 69 55

Mail:
kenan.harbas@taxiforbundet.se