Frågor och svar om kampanjen Taxi med omtanke

Har du en fråga om kampanjen Taxi med omtanke? Här samlar vi svar på några av de vanligaste frågorna om kampanjen.

Varför gör ni denna kampanj?
Taxiföretagen har alltid fokuserat på resenärernas trygghet, och det är extra viktigt just nu. Myndigheternas rekommendation är fortfarande att hålla avstånd, och taxi är ett bra sätt att undvika trängsel när du behöver resa. Vi vill visa att vi kan hjälpa till genom att erbjuda ett tryggt alternativ till kollektivtrafik i de fall man faktiskt måste ta sig någonstans. Om du måste resa, res med omtanke.

I vilka kanaler kan vi se kampanjen?
Kampanjen Taxi med omtanke kommer förutom på hemsidan taximedomtanke.se att också visas genom annonser på Facebook, Instagram, Youtube och Linkedin.

Vilka riktar sig kampanjen till?
Kampanjen riktar sig till vana taxiresenärer. Vi vill vinna människor förtroende och åter igen få vana taxiresenärer att åka taxi.

Vad vill Svenska Taxiförbundet åstadkomma med kampanjen?
Med kampanjen Taxi med omtanke vi vill vinna människor förtroende och åter igen få vana taxiresenärer att åka taxi. Det gör vi genom att visa att taxi kan hjälpa till genom att erbjuda ett tryggt alternativ till kollektivtrafik i de fall man faktiskt behöver ta sig någonstans. Genom att välja ett taxiföretag som är medlem i Svenska Taxiförbundet kan resenärerna vara säkra på att de åker med ett seriöst taxiföretag.

Vad kommer det finnas för material?
Kampanjen bygger runt en reklamfilm. I samband med kampanjstarten lanseras också kampanjsidan taximedomtanke.se.

Kampanjfilm
Ladda ned kampanjfilm till Facebook
Ladda ned kampanjfilm Instagram
Ladda ned kampanjfilm till Linkedin

Om man vill följa kampanjen. Vilka kanaler finns?
Allt som sker kring kampanjen kommer att finnas på Svenska Taxiförbundets hemsida. Kampanjen kommer att kunna ses på sociala medier, Facebook, Instagram, Youtube och Linkedin.

Vart kan jag se reklamfilmen?
Se reklamfilmen på Taxiförbundets Youtubekanal. Ta mig till filmen.